Met een ligging aan de rand van de polders is extra verte een perfecte uitvalsbasis voor uitstappen naar Brugge (12km), De Haan (8km) of Oostende (10 km). Breng je fiets mee voor een rit door de polders, naar zee of naar Brugge. extra verte ligt op de Romain Maes fietsroute en via het fietsknooppuntnetwerk zijn de mogelijkheden heel uitgebeid.

Fijnproevers vinden in de regio ongetwijfeld hun gading, van bistro tot sterrenkeuken. We delen onze leukste adresjes graag met jullie.

Op zoek naar cultuur? De vele musea van Brugge zijn het bezoeken waard en ook de Brugse binnenstad is een must see. Brugge en Oostende organiseren bovendien het hele jaar door tal van evenementen. Op brugge.be en oostende.be vind je meer info. Een concertje meepikken doe je in het Concertgebouw of de stadsschouwburg van Brugge, of in het Casino Kursaal van Oostende.

Zelf ruiter?

Ruiters kunnen hun paard meebrengen (beschikbaarheid en voorwaarden via telefoon of mail). Het ruiterpad van De Haan bereik je met vervoer in 10 minuten. We helpen jullie graag met een plannetje en tips voor de ideale strandrit. Ook onze eb-en vloedpiste van 40x20m staat ter beschikking voor gasten met paarden.