Welkom bij extra verte

Extra verte Jabbeke - een buitengewone B&B

Een bijzondere plek om tot rust te komen en te genieten van de pracht van de West Vlaamse omgeving. B&B extra verte is het perfecte excuus om er even tussenuit te knijpen.

Onze luxueuze gastenkamers bevinden zich in de voormalige stal van een 18e-eeuwse hoeve te Jabbeke tussen Brugge en de kust. De drie kamers werden verbouwd met behoud van de authenticiteit en veel aandacht voor details, afwerking en materialen. De natuur is de spil waarrond alles bij Bed & Breakfast extra verte draait. Zo heeft ons gastenverblijf een kruidendak en een weids uitzicht op de velden of de paardenpiste. Ideaal voor hoevetoerisme.

Ook de wellnessfaciliteiten sluiten aan bij onze filosofie. De biologische zwemvijver, houtgestookte sauna en hottub brengen onze gasten dichter bij de natuur, zonder aan comfort in te boeten.

Zalig wakker worden doe je in de gezellige ontbijtlounge, waar het huisgemaakte ontbijt door de gastvrouw geserveerd wordt in de vorm van een menu.

De excellente ligging, rustige omgeving en vergaderfaciliteiten maken dat onze bed & breakfast zich ook uitstekend leent voor zakentoerisme.

Het perfecte verblijf met een mooi evenwicht tussen luxe, gezelligheid en een familiaal gevoel, dat vind je bij B&B extra verte.

Er zijn momenteel nog geen reviews. Wees de eerste en vertel over jouw ervaring!
Meer reviews Schrijf review